eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Ledig værelse til leje i Århus C

Værelset er udlejet Find andre værelser

Fuld info om værelset

Adresse:
Ryesgade , Aarhus
Husleje:
kr. 4.834
Depositum:
kr. 16.000
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Nej
Lejeperiode:
Ubegrænset
Areal:
10 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
-
+ Læs mere

Beskrivelse

Peter Hallum og jeg søger en sød roomie der har lyst til at flytte ind i vores hyggelige lejlighed midt på strøget i Århus C, kun 5 min. gå afstand fra banegården.

Værelset er 10 m2, velbevaret og har en fantastisk udsigt ud over Vor Frue Kirke og rådhuset. Udsigten og omgivelserne kan der ikke sættes en finger på. Der er indbyggede skabe, og åbent til kip, så det virker stort og lyst værelset, hele dagen.

Værelset er derudover del af en lejlighed på i alt 120 m2, som primært er brugt på et stort fællesareal der blandt andet byder på et rummeligt køkken med opvaskemaskine og et badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Så har vi også en kæmpe fælles terrasse, som bliver brugt for grill-aftener, solbadning og så skal der holdes sommerfest om et par måneder ??.

Hvem er du?
Der bliver ikke skelnet mellem køn og interesser, men vil selvfølgelig gerne have en person boende der ikke bare vil passe sig selv.

Hvem er vi?
Malene er social- og special pædagog og arbejder i Sønderjylland. Ellers bruger hun en masse tid på træning og madlavning da hun er bikini fitness atlet. Hun er udadvendt, humoristisk og altid klar på en kop kaffe eller en bytur. Peter arbejder som konsulent, elsker at snakke om verdensomspændende rejser og er altid klar på et spil beer pong. Vi respektere self en lukket dør, men sætter også pris på at hygge snakke og lave mad sammen en gang imellem.

Alle tal:
Huslejen kommer til at være 4834 kr. om måneden. Det er inkl. vand + varme. Depositum er 16.000 kr. og derudover er der forudbetalt leje på 9668 kr. Internet får Peter betalt af hans arbejdsplads

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Alle er velkomne
Alder:
20 - 30
Renlighed:
Ren
Snorken:
Alle er velkomne
Festvaner:
Alle er velkomne
+ Læs mere

Lignende boliger

4.625 kr.
Marstrandsgade, Aarhus
3.000 kr.
Mølleskovvej, Højbjerg
4.750 kr.
Mejlgade, Aarhus
2.000 kr.
Olaf Rudes Vej, Højbjerg