eller
Brugernavn eller kodeord er forkert
Din konto er låst
Profilen er blevet slettet
Logger du normalt ind med Facebook? Log ind med Google

Lyst og venligt værelse udlejes i nyere hus i Tårnby i nærheden af Ørestad. Attraktive vilkår.

Værelset er udlejet Find andre værelser

Fuld info om værelset

Adresse:
Utrecht Alle , Dragør
Husleje:
kr. 4.500
Depositum:
kr. 13.500
Indflytning:
Straks
Pendlerværelse:
Nej
Lejeperiode:
Ubegrænset
Areal:
10 m²
Indrykningsdato:
28+ dage siden
Par tilladt:
-
+ Læs mere

Beskrivelse

Bemærk og respekter venligst - KUN KVINDLIGE ansøgere vil komme i betragtning af hensyn til min datter, sorry boys.

Værelse ca 10 kvm plus skab. Hus 10 år gammelt, som fremtræder nyt, lyst og venligt. Du vil have adgang til tilhørende toilet/bad og have adgang til hele huset samt haven. Værelset fremstår møbleret men kan overtages ikke møbleret. Husleje er inkl. forbrug.

Huset ligger 10 km fra centrum, og det tager kun omkring 25 min fra, du tager herfra til, du står i indre by. Vestamager metrostation ligger omkring 10 minutter herfra.

Til gengæld tager det kun få minutter førend, du står mit ude i den frie natur med den ene hestefold/marker efter den anden samt diverse skovområder. Det skønne naturområde Amager fælled ligger tillige nærmest i vores baghave.

Du lever naturligvis det ...liv, du skal, men jeg håber/forestiller mig, at når du er "hjemme", at du til tider på et eller andet niveau vil indgå som en del af vores lille familie bestående af min datter på 15 og jeg, dvs at du til tider socialiserer dig med os, det kunne være spise med os, udveksle dagens oplevelser, deltage i den aftenlige hygge, vi er gode til spil, uden at det skal føles forpligtende for dig/en byrde, for vi er ikke familie og du har dit liv at passe. Lad os drøfte dette nærmere.

Samtidigt respekterer vi også en lukket dør og privatliv, der skal være plads til alle, og alle skal føle sig komfortable.

Jeg tænker, at du til tider vil tage del i de daglige pligter, men lad os drøfte dette nærmere. Jeg vil betragte dine vilkår som særdeles attraktive og fleksible.

Vi er en imødekommende familie med sjov og humor. Vi er nemme at omgås og skændes aldrig. Vi er begge helt nede på jorden og taler i øjenhøjde med alle. Min datter er her i ulige uger, mens hun i de lige uger til tider vil være her i eftermiddagtimerne.

Er du hesteinteresseret, er du kommet til det rette sted.

Her er renligt, nydeligt og ingen rod, hvilket vi også forventer, at du lever op til.

Der holdes ikke fest, fest i huset, men du er naturligvis velkommen til at have veninder på besøg i festligt lag, men dette er vi naturligvis også nødt til at drøfte nærmere i en fælles forståelse.

Jeg er et godt og behageligt menneske, meget imødekommende og fleksibel. Jeg er meget hjælpsom og ofre mig tit for andre, og det vil du helt sikkert også komme til at mærke, hvis du behandler os godt.

Kan du se dig selv i ovenstående, hører vi gerne fra dig.

Faciliteter

Rygning
Husdyr tilladt
Vaskemaskine
Opvaskemaskine
Kabel-tv
Internet

Roommate kriterier

Foretrukne køn:
Kvinde
Alder:
18 - 55
Renlighed:
Ren
Snorken:
Snorker ikke
Festvaner:
Fester aldrig
+ Læs mere

Lignende boliger

4.000 kr.
Else Alfelts Vej, København
4.300 kr.
Nadine Gordimers Vej, København
4.600 kr.
Doris Lessings Vej, København